Офиси – други

Future-Health – Банка за стволови клетки

гр. Стара Загора
Моб.: +359 894 925 223
e-mail: starazagora@future-health.bg

гр. Плевен
Моб.: +359 897 377 635
e-mail: pleven@future-health.bg